LINGHANG FOOD (SHANDONG) CO., LTD

Linghang Food (Shandong) Co., Ltd. Deltok på Canton Fair 2018

På høsten Canton Fair kom mange innenlandske og utenlandske kunder til standen til Linghang Food Shandong Co., Ltd. Finn en ledende matprodusent, slik at alle kan få en sunn kropp.

I april 2018, åpningsseremonien til Kinas import- og eksportmesse.Helårsarbeid er avhengig av en god start på våren.Linghang dukket opp med et nytt utseende og mottok et stort antall bestillinger.

Linghang Food News 4457

Linghang lager alltid tilstrekkelig plan på forhånd for messen.Vi legger vekt på personaletikette, hilsenetikette, personellkjole og andre aspekter for å gjøre alt perfekt.Utstillerne er det mest profesjonelle og showpiece er de beste.Linghang viser sitt optimale bilde til hele verden.

Linghang Food News 4761

Innkjøpsrepresentanter fra hele verden er fornøyde med Vanguard sine produkter og tjenester.Det er ikke bare henvendelser fra nye kunder, men også behovene til gamle kunder.

Linghang Food News 4954

Mange gamle kunder kom fra Europa, Amerika, Midt -Østen og andre deler av verden, og gikk rett til standen til Linghang Food Shandong Co., Ltd.

Linghang -ansatte viser profesjonelle salgs- og servicefunksjoner, produktinnføring, fabrikkinnledning og produksjonsprosess introduksjon.Det er så mange utstillere på Canton Fair, grunnen til at Linghang er så anerkjent: på grunn av dens utholdenhet gjennom årene, på grunn av dens integritet, sannhetssøkende, service og innovasjon.

Linghang Food News 41467

På denne Canton Fair deltok vår nye gruppe av salgskolleger på Canton Fair for å forklare produktene våre for forskjellige kunder.Mange kunder smakte på våre øyeblikkelige nudlerprodukter på stedet og har alltid gitt gode anmeldelser.Noen kunder har kommentert smaken og bedt oss forbedre.Vi lyttet til deres meninger og ba FoU-teamet på fabrikken om å gå tilbake for å utvikle og sende dem.Eksempel til kunde for bekreftelse.

Linghang Food News 41903

Vi tror Midtøsten-markedet er også veldig populært for instant nudler.Vi er trygge og leverer rimelige produkter.Vi tilbyr også våre kunder svært gode priser for å tiltrekke seg kunder.Fabrikken vår har nå blitt et ledende foretak i eksporten av bekvemmelighetsprodukter i Kina, og mange kjøpere fra verdenskjente supermarkeder og hypermarkeder har kommet til å forhandle om ordre.


Post Time:-16-2022 februar